A Vad Nyugat

1884, tavasszal. Amerika nyugati partjára egyre több kistváros építenek a telepesek. Egyre többen érkeznek az értékes fémek, a nagy területek és a kétes szalonok miatt… és ráadásul most a vasút és épülni ígérkezik. Cactus Gulch egy ilyen kisváros, amit 20 éve alapítottak. Ennek örömére ma este fesztivált rendeznek a helyi lakosok. Azonban nem minden megy simán. A földosztás, rosszhírű kártyajátékok, fura idegen alakok és ellenséges indiánok feszültséget keltenek. Csatlakozz hozzánk a The Silver Dollar Szalonban, ahol az ünneplés kezdetét veszi, és ahol az események beindulnak…

Egy Éj Karácsony Előtt

1948 december 24.-e van. Az Evington-Browne család (csak “E-B” a barátaiknak), barátaik, felfogadott segítők és néhány váratlan vendég egy elbűvölő koktél partira készülődik, amit hagyományosan a család vadászkunyhójában tartanak Bostontól északra a Fehér-hegységben. Napok óta havazik – hóvihar van kint – így elzárva találjátok magatokat a külvilágtól. Ez kellemetlen, mivel az egyik vendég pincérjét holtan találtátok meg a konyhában! Szeretettel meghívlak az Evington-Browne család partijára. Egy est tele ragyogással, ünnepi hangulattal, és valószínűleg gyilkossággal az Egy Éj Karácsony Előttben.

Halálra Kápráztatva

1948-at írunk. Az Evington-Browne család (csak “E-B” a barátaiknak), barátaik, felfogadott segítők és néhány váratlan vendég egy elbűvölő koktél partira készülődik, amit hagyományosan a család vadászkunyhójában tartanak Bostontól északra a Fehér-hegységben. Napok óta havazik – hóvihar van kint – így elzárva találjátok magatokat a külvilágtól. Ez kellemetlen, mivel az egyik vendég pincérjét holtan találtátok meg a konyhában! Szeretettel meghívlak az Evington-Browne család partijára. Egy est tele ragyogással és valószínűleg gyilkossággal az Halálra Kápráztatvában.
Figyelem! A Halálra Kápráztatva az Egy Éj Karácsony Elött címü játékunk nem karácsonyi változata. A szereplök és a történet ugyanaz, csak a helyszín nem karácsonyi.